Hae tästä blogista

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Pidennetty viikonloppu

Nyt meille ainakin on selvinnyt että Espanjssa tykätään lomailla. Maanantaina ja tiistaina vietimme vain Madridissa vietettäviä lomapäiviä.

Lauantaina shoppailtiin ja sunnuntaina levättiin raskaan työviikon jälkeen. Maanantaina käveltiin uusissa maisemissa hieman kauempaa keskustasta, osteltiin tuliaisia ja käytiin katsomassa puistoa jossa meitä kehotettiin käymään. Retiro puistosta nähtiin kuitenkin vain pieni osa, sillä puisto on niin suuri. Tiistaina kävimme taas hieman keskustasta kauempana. Jonotimme muutaman tunnin näköalahissiin pääsyä (suositelemme ostaamaan liput netistä, jotta pääsee jonon ohi). Etsimme avoinna olevaa ruokakauppaa sekä ravintolaa, joka osoittautui hieman haastavaksi vapaapäivän takia. Keskustan alueella kuitenkin suurin osa liikkeistä oli auki. Illalla valmistimme seuraavan päivän eväät mukaan töihin. Tänään töissä oli vain vähän näytteitä ja paljon odottelua. Tein taas joka aamuisen TGA ajon ja rikkipitoisuuden määritystä. Maiju teki partikkelimäärityksen ja kemiallisen hapen määrityksen. Työpäivän jälkeen poikkesimme kotimatkalla katsomaan työpaikan viereen ilmestynyttä maailmanpyörää.


Retiro puistoa.



Näköalahissi ja näkymät.




Syömässä.

Työpaikan läheisen rakennuksen katolla.






-Salla

2 kommenttia:

  1. Minkä nimisessä paikassa olette työharjottelussa? Itse opiskelen myös laborantiksi ekaa vuotta ja olisi ihana päästä Espanjaan suorittamaan toinen työharjottelu!

    VastaaPoista
  2. hei valitettavasti emme voi sitä kertoa,koska labra paikkoja on niin vaikea löytää ainakin maailmalta kun meidät sekoitetaan sairaalalaborantteihin. Lisäksi meidän koulu tekee yhteistyötä täällä Madridissa olevan ammatillisen koulun kanssa, jonka kautta on meidän paikat hankittu. Yleensä kouluista löytyy kv-koordinaattori joka paikat hankkii. Suosittelen ottamaan selvää miten teillä menee :)

    VastaaPoista